Kluter og grytekluter

Enkle prosjekter

Kluter og grytekluter

Her har du noe fine småprosjekter! Alle er med oppskrift, filmveiledning og bilder. Passer fint til nybegynnere i hekling, eller når du vil hekle enkle ting som tar kortere tid.

Enkel gryteklut

Denne enkle, firkantede grytekluten er et fint nybegynnerprosjekt. Kun luftmasker (lm), fastmasker (fm) og kjedemaske (kjm) brukes.

Enkel kjøkkenklut

Denne enkle, kjøkkenkluten er også et fint nybegynnerprosjekt. Kun luftmasker (lm), fastmasker (fm) og kjedemaske (kjm) brukes.

Klut med W og V

Vi hekler en flott klut ved å bruke maskene: staver (st), fastmasker (fm) og luftmasker (lm), og maskegruppene W og V. Disse maskegruppene er satt sammen av staver (st) og luftmasker (lm), og danner en fin struktur.

Klut med ruter og blomst

Her er en skikkelig søt klut, med både ruter og blomst! Den er enkel, og hekles med maskene: Staver (st), luftmasker (lm), fastmasker (fm) og kjedemasker (kjm).

Klut med picotkant

En hemmelighet: Denne kluten ser skikkelig avansert ut, men det er den ikke :) Den har et enkelt og repeterende mønster - kun to rader gjentas. Deretter avsluttes det med en gøy kant med Picot'er.Masker som brukes: lm, fm, st og kjm.